PARADOX NEXT Σύνδεση με τον κεντρικό σταθμό λήψης σημάτων

PARADOX NEXT

PARADOX NEXT 12μηνη συνδρομή για την σύνδεση συναγερμού με το κέντρο λήψης σημάτων

PARADOX NEXT

PARADOX NEXT σύνδεση του συναγερμού με το κέντρο λήψης σημάτων

PARADOX NEXT σύνδεση συναγερμού με το κέντρο λήψης σημάτων.

Κάθε σύστημα συναγερμού για να παρέχει ολοκληρωμένη ασφάλεια θα πρέπει να είναι συνδεδεμένο με έναν κεντρικό σταθμό λήψης σημάτων.Αυτός αναλαμβάνει να ειδοποιεί τον κάτοχο του συναγερμού για οποιοδήποτε συμβάν παρατηρείται πέραν από την ομαλή λειτουργία του συστήματος συναγερμού.Παράλληλα ανάλογα με την σοβαρότητα του συμβάντος (πχ παραβίαση ,πυρκαγιά) αναλαμβάνει να ειδοποιήσει την αρμόδια κατά τον νόμο υπηρεσία για την αντιμετώπισή του(πχ αστυνομικό τμήμα ,εταιρία security, πυροσβεστική κλπ

Το Κλσ της  Paradox Next διαχειρίζεται ξεχωριστά κάθε εισερχόμενο σήμα, δίνοντας άμεση προτεραιότητα στα σήματα που αφορούν σε επείγοντα περιστατικά διάρρηξης ή άλλης απειλής στον χώρο σας.

Tα σήματα που διαχειρίζεται είναι τα ακόλουθα

Σήμα Διάρρηξης Αναγνώριση της συγκεκριμένης ζώνης που παραβιάστηκε, ειδοποίηση της Άμεσου Δράσης (100) και ενημέρωση του πελάτη στα τηλέφωνα ανάγκης που έχει δηλώσει.

Σήμα Φωτιάς  Άμεση ειδοποίηση της Πυροσβεστικής (199) και του πελάτη στα τηλέφωνα ανάγκης.

Σήμα Αφόπλισης Υπό Απειλή Αφόπλιση του συστήματος υπό απειλή, μέσω μυστικού κωδικού. Ειδοποίηση της Άμεσου Δράσης (100) και άμεση ενημέρωση στα τηλέφωνα ανάγκης.

Σήμα Παραβίασης Συστήματος Παρενόχληση της μονάδας ή της σειρήνας του συστήματος. Ειδοποίηση της Άμεσου Δράσης (100) και άμεση ενημέρωση στα τηλέφωνα ανάγκης.

Σήμα Προσωπικής Απειλής «Απειλή» μέσω συγκεκριμένου συνδυασμού από το πληκτρολόγιο. Ειδοποίηση της Άμεσου Δράσης (100) και άμεση ενημέρωση στα τηλέφωνα ανάγκης.

Σήμα Ιατρικής Ανάγκης Άμεση ειδοποίηση στα τηλέφωνα ανάγκης που έχει δηλώσει ο πελάτης για αυτή την περίπτωση (συγγενείς, προσωπικός γιατρός κλπ)

Σήμα πτώσης μπαταρίας Άμεση ειδοποίηση του πελάτη (μία φορά το 24ωρο) ότι η μπαταρία του συναγερμού έχει εξασθενήσει

 Σήμα Διακοπής Ρεύματος  Για διακοπή ρεύματος διάρκειας 2 ωρών χωρίς επαναφορά, ενημερώνεται ο πελάτης στα τηλέφωνα ανάγκης (ή με sms).

Test επικοινωνίας Βοηθητικό σήμα που στέλνει μία φορά το 24ωρο το σύστημα ασφαλείας,

Σήμα Όπλισης-Αφόπλισης Καταγράφεται η ώρα που οπλίζεται και αφοπλίζεται το σύστημα και από ποιον χρήστη.

Σήμα Παράκαμψης ζώνης (Bypass) Καταγράφεται ποιες ζώνες παρακάμφθηκαν κατά την όπλιση του συστήματος.

Όταν ο σταθμός λάβει κάποιο Σήμα Διάρρηξης συνοδευόμενο από αφόπλιση του συστήματος(πιθανώς λάθος χειρισμός),επικοινωνεί με τον χώρο να επιβεβαιώσει τον λάθος χειρισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *