VXI-DAM-CMOD KIT Eξωτερικός ανιχνευτής κίνησης με οπτική επιβεβαίωση απο την OPTEX

Μια ευέλικτη λύση ασφαλείας με ή χωρίς πίνακα ελέγχου:

Το VXI-DAM-CMOD κιτ παρέχει μια λύση οπτικής επαλήθευσης η οποία δεν απαιτεί σύνδεση με έναν πίνακα συναγερμών και όπου η ασφάλεια μπορεί εύκολα να παρακολουθείται από μια εφαρμογή smartphone, OPTEX Vision App. Μέσω της εφαρμογής, οι ειδοποιήσεις push μπορούν να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν και αρκετοί χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση ταυτόχρονα στη ζωντανή προβολή και στα αποθηκευμένα βίντεο, καθώς και να μοιράζονται τις ηχογραφήσεις.

 

 

Το VXI-DAM-CMOD Kit περιλαμβάνει τον ανιχνευτή της OPTEX VXI-DAM και την ασύρματη κάμερα 2MP (Full HD) VXI-CMOD με πανοραμική γωνία 180° και νυχτερινή όραση και εμβέλειας μέχρι 12m που τοποθετείτε εύκολα σε αισθητήρες VX Infinity (Σειρά VXI). Έτσι δημιουργείτε την πλήρη ασπίδα προστασίας έναν άρτιο ανιχνευτή της OPTEX με οπτική επαλήθευση.

Όταν ο αισθητήρας εντοπίσει έναν εισβολέα, ενεργοποιείται η ενσωματωμένη κάμερα του VXI-CMOD και καταγράφει για 30 δευτερόλεπτα το συμβάν και αποστέλλει ειδοποίηση μέσω μιας εφαρμογής που ονομάζεται “OPTEX Vision” στα συνδεδεμένα κινητά τηλέφωνα με όριο τον 3 κινητών ταυτόχρονης χρήσης. Το VXI-CMOD διαθέτει πανοραμικό οπτικό πεδίο υψηλής ευκρίνειας 180° μοιρών, ενσωματωμένες υπέρυθρες LED για βελτιωμένη όραση τη νύχτα και είναι επίσης εξοπλισμένο με μικρόφωνο. Η κάμερα είναι στεγανότητας IP 55 λειτουργεί από 9.5 μέχρι 24 VDC και έχει κατανάλωση IR low mode 400mA ή IR high mode 1A. Θερμοκρασία λειτουργίας: -10°C με +50°C. Βάρος 280g. Διαστάσεις: Υ97mm x Π71 x Β106mm.

 

Μια ευέλικτη λύση ασφαλείας με ή χωρίς πίνακα ελέγχου:

Το VXI-CMOD παρέχει μια λύση οπτικής επαλήθευσης η οποία δεν απαιτεί σύνδεση με έναν πίνακα συναγερμών και όπου η ασφάλεια μπορεί εύκολα να παρακολουθείται από μια εφαρμογή smartphone, OPTEX Vision App. Μέσω της εφαρμογής, οι ειδοποιήσεις push μπορούν να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν και αρκετοί χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση ταυτόχρονα στη ζωντανή προβολή και στα αποθηκευμένα βίντεο, καθώς και να μοιράζονται τις ηχογραφήσεις.

Λαμβάνετε ειδοποίηση μόνο όταν υπάρχει κάποιο αληθινό συμβάν:

Το VXI-DAM-CMOD KIT καθοδηγείται από το κορυφαίο σε πωλήσεις εξωτερικό αισθητήρα της OPTEX, VX Infinity, παρέχοντας πολύ αξιόπιστη ανίχνευση. Ο αισθητήρας διαθέτει ειδικούς αλγόριθμος ανάλυσης και είναι ανθεκτικός στα μικρά ζώα, οπότε δεν ενοχλείτε από ενοχλητικούς ψευδείς συναγερμούς κάθε φορά που βρέχει, τα κατοικίδια έξω στον κήπο ή ένα έντομο σέρνεται στον φακό.

Επαληθεύστε εάν υπάρχει πραγματικά μια εισβολή:

Μέσω της εφαρμογής της OPTEX, οι κάτοχοι ή οι ιδιοκτήτες του ακινήτου θα ειδοποιηθούν αμέσως και μπορούν να έχουν πρόσβαση στη ζωντανή προβολή της κάμερας και σε ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων (2 δευτερόλεπτα προ-συναγερμός και 28 δευτερόλεπτα μετά το συναγερμό) για να προσδιορίσουν εάν είναι πραγματική εισβολή. Μέσω της εφαρμογής οι χρήστες μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν / απενεργοποιήσουν τον ήχο για να ακούσουν και να λάβουν περισσότερες πληροφορίες.

 

Περισσότερα εδώ

BOSCH A-LINK PLUS  πρόγραμμα διαχείρισης συναγερμών BOSCH

 

 

BOSCH A-LINK PLUS  download

 

BOSCH A-LINK PLUS  πρόγραμμα διαχείρισης συναγερμών BOSCH

 

Το λογισμικό BOSCH A-LINK PLUS είναι το λογισμικό απομακρυσμένου προγραμματισμού για συμβατούς πίνακες ελέγχου Bosch. Παρέχει μια ευέλικτη και φιλική προς το χρήστη διεπαφή μεταξύ ενός υπολογιστή και συμβατής Bosch Security Systems, Inc.

Με αυτό το λογισμικό, οι πίνακες ελέγχου της Bosch μπορούν να προγραμματιστούν εξ αποστάσεως μέσω μόντεμ ή απευθείας από τον υπολογιστή χρησιμοποιώντας το καλώδιο Direct Link. Χρησιμοποιήστε αυτό το λογισμικό για τη διαχείριση πληροφοριών πελατών, τον προγραμματισμό των πινάκων ελέγχου πελατών και την απομακρυσμένη σύνδεση και χειρισμό των πινάκων ελέγχου.
Είναι εύκολο να ανεβάσετε και να κατεβάσετε πληροφορίες προγραμματισμού μεταξύ του πίνακα ελέγχου και του υπολογιστή.

Eπίσης μπορείτε να αποκτήσετε μια οπτική αναπαράσταση της τρέχουσας κατάστασης του συστήματος, να οπλίσετε ή να αφοπλίσετε το σύστημα.

Παράλληλα μπορείτε να χειριστείτε διάφορες προγραμματιζόμενες εξόδους και να λάβετε αναφορές δεδομένων του πίνακα ελέγχου και αρχεία καταγραφής περιοδικών συμβάντων. Το εργαλείο μεταφοράς μεταφέρει δεδομένα από παλαιότερες εκδόσεις του λογισμικού A‑LINK στο λογισμικό ITS‑ALINK‑PLUS.

Λειτουργία εξ αποστάσεως
Μόλις δημιουργηθεί μια έγκυρη σύνδεση μεταξύ του υπολογιστή και του πίνακα ελέγχου, οι χειριστές με τα κατάλληλα επίπεδα ασφαλείας μπορουν

Να οπλίσει ή να αφοπλίσει το σύστημα •

 • Μπορεί να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει τις σειρήνες
 •  Μπορεί να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει διάφορες προγραμματιζόμενες εξόδους.
 • Να δει τελευταία 40 συμβάντα στον πίνακα ελέγχου  και να τα εκτυπώσει σε έντυπη εγγραφή.

Τρία προγραμματιζόμενα επίπεδα ασφάλειας
Ο διαχειριστής συστήματος (Επίπεδο διαχειριστή) μπορεί να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει ορισμένες λειτουργίες λογισμικού ITS‑ALINK‑PLUS για κάθε χειριστή, εκχωρώντας ένα απαιτούμενο επίπεδο ασφάλειας σε κάθε λειτουργία και ένα επίπεδο ασφάλειας σε κάθε χειριστή.

Οι χειριστές μπορούν να εκτελούν μόνο λειτουργίες για τις οποίες διαθέτουν έγκυρο επίπεδο ασφάλειας. Τα διαθέσιμα επίπεδα ασφάλειας είναι:

 

 • Επίπεδο διαχειριστή: επιτρέπει την πλήρη πρόσβαση σε όλο το σύστημα  και την διαμόρφωση αυτου
 • Επίπεδο χειριστή: επιτρέπει την πλήρη πρόσβαση σε όλο το σύστημα και την διαμόρφωση αυτού εκτός από τις ρυθμίσεις εκτύπωσης και χρήστη
 •  Επίπεδο Καταχωρητή: επιτρέπει την εισαγωγή μόνο πληροφοριών πελατών

Συμβατοί πίνακες προγραμματισμού

• ICP-CMS40-CHI v1.0
• ICP-AMAX-P-EN
• ICP-AMAX-PCB-EN
• ICP-AMAX-P
• ICP-CC404 v1.x
• ICP-CC408 v1.x
• ICP-CC488 v1.x
• solution 16 (CC880 και SC8016) v2.x και νεότερη έκδοση
• solution16 (CC880)(Λύση 16 v1.4)
• solution (CC404 v1.x και CC404 v2.x)
• solution (CC406 v1.x)
• solution 880 (CC408 v1.x και CC408 v2.x)
• solution Ultima 844 (CC484 v1.x)
• solution Ultima 862 (CC486 v1.x)
• solution Ultima 880 (CC488 v1.x και CC488 v2.x

 

 

BOSCH B426-M IP MODULE APP
BOSCH B426-M IP MODULE APP

GRANDSTREAM GDMS CLOUD

GRANDSTREAM GDMS BANNER2

GRANDSTREAM GDMS

.

 

GRANDSTREAM GDMS CLOUD περιβάλλον απομακρυσμένης διαχείρισης

 

Το σύστημα διαχείρισης συσκευών Grandstream GDMS  είναι ένα cloud σύστημα παροχής και διαχείρισης χωρίς φυσική επαφή , που παρέχει εύχρηστα εργαλεία επιχειρησιακού επιπέδου για τη διαχείριση προϊόντων Grandstream πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ανάπτυξη. Παρέχει μια κεντρική διεπαφή για την παροχή, διαχείριση, παρακολούθηση και αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων σε προϊόντα Grandstream.

Το GRANDSTREAM GDMS παρέχει μια κεντρική διασύνδεση για την παροχή, τη διαχείριση, την παρακολούθηση και την αντιμετώπιση προβλημάτων προϊόντων Grandstream, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης συσκευών, της διαχείρισης λογαριασμού, της διαμόρφωσης συσκευών, αναβαθμίσεων υλικό λογισμικού, παρακολούθησης συσκευών, ευφυούς συναγερμού και στατιστικής ανάλυσης, μεμονωμένα ή σε παρτίδες συσκευών ανά τοποθεσία, ομάδα και μοντέλο.

Αυτή η ισχυρή πλατφόρμα διαχείρισης cloud προσθέτει ισχυρές δυνατότητες ασφάλειας για την προστασία των εταιρικών δικτύων, συμπεριλαμβανομένης της κρυπτογράφησης TLS τραπεζικής ποιότητας από άκρο σε άκρο.

Ακόμα περιλαμβάνει, έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για την προστασία των δεδομένων σας, αμφίδρομη επαλήθευση πιστοποιητικού και κρυπτογράφηση όλων των πληροφοριών της συσκευής.

Προσφέροντας μια κεντρική, ασφαλή και με μηδενική διαχείριση για τα Grandstream end points, το GDMS είναι ιδανικό για επιχειρήσεις, παρόχους υπηρεσιών και επιχειρήσεις πολλαπλών ιστοτόπων.

Tους επιτρέπει να αναπτύσσουν και να διαχειρίζονται μεγάλα δίκτυα με λύσεις Grandstream χωρίς δυσκολία Επισκεφτείτε το gdms.cloud για εγγραφή.

Οι χρήστες κινητών Android και iOS μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή GDMS για κινητά από οποιαδήποτε συσκευή κατεβάζοντας δωρεάν μέσω του καταστήματος εφαρμογών ή να την αποκτήσουν στο google play.

GDMS Google play

GRANDSTREAM GDMS BANNER

GRANDSTREAM WAVE

grandstream wave 1

GRANDSTREAM WAVE

 

GRANDSTREAM WAVE εφαρμογή softphone

 

H Grandstream Wave είναι μια δωρεάν εφαρμογή softphone που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν και να δέχονται φωνητικές κλήσεις η βιντεοκλήσεις μέσω επαγγελματικών  ή οικιακών λογαριασμών SIP

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε συσκευή Android ™ (έκδοση 4.1+) από οπουδήποτε στον κόσμο, είτε μέσω δεδομένων κινητής τηλεφωνίας είτε Wi-Fi.

Αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει τ έως 6 SIP λογαριασμούς, 6 conferencing, και επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται στο IP PBX τους (όπως Grandstream του UCM6100 σειρά IP PBX & UCM6510 IP PBX), ενώ υποστηρίζει λειτουργία ταχείας κλήσης με έως και 24 εικονικά BLF κλειδιά.

Η Grandstream Wave υποστηρίζει επίσης προηγμένα χαρακτηριστικά SIP τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς κλήσεων, τηλεφωνικό κατάλογο LDAP ενσωμάτωσης και πολλά άλλα.

Με την Grandstream Wave, εταιρικοί και οικιακοί χρήστες έχουν πάντα πρόσβαση στις γραμμές SIP τους .Έτσι μπορούν εύκολα να συνδεθούν με  επιχειρήσεις ή τις προσωπικές επαφές χωρίς τη χρήση ακριβών χρεώσεων κινητής τηλεφωνίας.

 

 

grandstream wave
Grandstream wave

 

Βασικά Χαρακτηριστικά και Τεχνικές Προδιαγραφές

• Υποστηρίζει βίντεο, κωδικοποίηση Hardware / αποκωδικοποίηση, μέχρι 720P
• Υποστηρίζει G.711μ / α, G.722 (HD-ήχου), G.726-32, GSM, iLBC και Opus codecs
• SIP-based softphone
• Απαιτεί Android 4.0+
• Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την κυτταρική σύνδεση δεδομένων ή Wi-Fi
• Ισχυρά χαρακτηριστικά ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης SIP πάνω από TLS και 128/256-bit SRTP
• Υποστηρίζει 6 λογαριασμούς SIP, έως 6-way audio conference, και 24  εικονικά πλήκτρα BLF
• Εγγενής ενσωμάτωση με άλλες φορητές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των επαφών, το ιστορικό κλήσεων και ringtones.
• Εξελιγμένα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της αναβάθμισης του IP PBX, BLF, μεταβίβαση κλήσης / pickup, καταγραφή κλήσης με UCM, LDAP
• Αυτόματη προώθηση κλήσεων με βάση το χρόνο και την τοπική τοποθεσία
• Ισχυρό NAT traversal επιλογές συμπεριλαμβανομένων των αυτόματων ΝΑΤ ανακάλυψη, προσωρινής παράλυσης και UPnP
• Η αυτόματη παροχή συμπεριλαμβανομένων των προβλέψεων XML και 2-D barcode σάρωσης
• Πλήρως προσαρμοσμένα θέματα και γραφικά για μελλοντικές  ανάγκες προσαρμοσμένες στο brand της επιχείρισης
• Εναλλαγή καναλιών φωνής μεταξύ Bluetooth, ακουστικά, ανοικτή συνομιλία και ακουστικών 3,5 χιλιοστών
• Οι χρήστες μπορούν να δουν πληροφορίες σε Εισερχόμενες & Εξερχόμενες κλήσεις και οι αναπάντητες κλήσεις στο ιστορικό κλήσεων
• Χαρακτηριστικά τηλεφωνίας: Κράτηση κλήσης , σίγαση, μεταφορά, προς τα εμπρός (άνευ όρων / δεν απαντά / απασχολημένος), κλήση πάρκο / pickup, σελιδοποίησης, Μην ενοχλείτε (DND), αναμονή κλήσης, την ιστορία, ευέλικτο σχέδιο dial, συνήθεια ringtones, διακομιστής απολύσεων & αποτυγχάνουν-πάνω, και Busy Lamp Field (BLF)

Download app

PARADOX SP7000 πλακέτα συναγερμού

paradox sp7000 πλακετα συναγερμου

PARADOX SP7000 πλακέτα συναγερμού

 

PARADOX SP7000 πλακέτα συναγερμού 32 ζωνών

 

 

PARADOX SP7000 πλακέτα συναγερμού 32 ζωνών χωρίς παρελκόμενα.Κατάλληλη για αναβάθμιση η αντικατάσταση υφιστάμενων συναγερμών PARADOX.Σε περίπτωση που ο προ αντικατάσταση πίνακα δεν ανήκει στην σειρά SP τότε θα πρέπει υποχρεωτικά να γίνει αλλαγή και στο πληκτρολόγιο

Τεχνικά χαρακτηριστικά συναγερμού PARADOX SP7000 

 • Λειτουργία StayD mode
  Διαθέτει δίαυλο bus 4 καλωδίων
  16 ζώνες ή 32 με διπλασιασμό, επεκτάσιμο έως και 32 ζώνες
  4 επάνω στη πλακέτα PGM έξοδοι, με ενεργοποίηση από + ή –
  1 relay συναγερμού \Υποστηρίζει έως και 16 PGM
  Χωρίζεται σε 2 υποσυστήματα (Partition)
  32 κωδικοί χρήστη
  1.5A switching τροφοδοτικό
  Επιτόπου αναβάθμιση προγράμματος μέσω του 307USB και του λογισμικού WinLoad η BABEWARE
  Μενού προγραμματισμού για κύριο κωδικό, κωδικό εγκαταστάτη και κωδικό τεχνικού συντήρησης
  Πολλαπλοί τηλεφωνικοί αριθμοί: 3 για το κεντρικό σταθμό, 5 για προσωπική κλήση και 1 για αναφορά pager
  Αυτόματη ρύθμιση θερινής / χειμερινής ώρας
 • Δυνατότητα προσθήκης IP module για απομακρυσμένη διαχείριση
 • Δυνατότητα προσθήκης ασύρματου δέκτη για την λειτουργία ασύρματων αισθητήρων η τηλεχειριστηρίου
 • Δυνατότητα προσθήκης GSM/GPRS δέκτη γιά κύρια η backup επικοινωνία
  Μνήμη 256 συμβάντων

Eγγύηση PARADOX HELLAS

Περισσότεροι πίνακες συναγερμού εδώ

SATEL INTEGRA CONTROL εφαρμογή για πίνακες SATEL INTEGRA/INTEGRA PLUS

SATEL INTEGRA CONTROL

SATEL INTEGRA CONTROL

SATEL INTEGRA CONTROL εφαρμογή για πίνακες SATEL INTEGRA/INTEGRA PLUS

 

To SATEL INTEGRA CONTROL είναι μια εφαρμογή για τηλεχειρισμό του ευφυούς συστήματος συναγερμού που βασίζεται στους πίνακες ελέγχου INTEGRA/INTEGRA Plus. Επιτρέπει την απομακρυσμένη λειτουργία του συστήματος τόσο από άποψη ασφάλειας όσο και από λειτουργίες αυτοματισμού.

Η εφαρμογή προσφέρει πλήρη λειτουργικότητα του πληκτρολογίου ελέγχου συστήματος συναγερμού, επιτρέποντάς σας, για παράδειγμα, να οπλίσετε και να αφοπλίσετε το σύστημα, να δείτε γεγονότα και συναγερμούς ή να ελέγξετε την κατάσταση του συστήματος.

INTEGRA CONTROL - Apps on Google Play

Αξιοσημείωτο, χρησιμοποιώντας το INTEGRA CONTROL είναι δυνατό να προγραμματιστεί ακόμη και ο πίνακας ελέγχου. Η εφαρμογή μπορεί να συνδεθεί στον πίνακα ελέγχου χρησιμοποιώντας την υπηρεσία ρύθμισης σύνδεσης SATEL. Παρέχει μια ασφαλή, κρυπτογραφημένη σύνδεση χωρίς να χρειάζεται εξωτερική διεύθυνση IP για τον πίνακα ελέγχου. Όλα αυτά καθιστούν τη λειτουργία του ευφυούς συστήματος συναγερμού χρησιμοποιώντας το INTEGRA CONTROL ασφαλές, βολικό και δυνατό από οποιαδήποτε τοποθεσία στον κόσμο.

Το INTEGRA CONTROL επιτρέπει επίσης τη διαχείριση των λειτουργιών αυτοματισμού του συστήματος. Κάνει τον έλεγχο της θέρμανσης, του φωτισμού, του κλιματισμού, του ποτίσματος και άλλων στοιχείων του αυτοματισμού του κτιρίου αρκετά απλό και διαισθητικό. Επιπλέον, χάρη στις εντολές MACRO που είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή, μπορείτε να εκτελέσετε σενάρια που περιέχουν ακολουθίες ενεργειών. Για να τα ενεργοποιήσετε, απλώς πατήστε ένα μόνο κουμπί στο smartphone ή το tablet σας.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό στην εφαρμογή INTEGRA CONTROL είναι οι ειδοποιήσεις PUSH. Χάρη σε αυτά, τόσο ο χρήστης όσο και ο εγκαταστάτης μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με συμβάντα, όλα ή επιλεγμένα. Καθώς αυτή η υπηρεσία εκτελείται στο παρασκήνιο, ο παραλήπτης ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για το τι συμβαίνει στο σύστημα.

 

Γενικότερα η εφαρμογή παρέχει τις παρακάτω δυνατότητες

 • Έλεγχος του συστήματος συναγερμού INTEGRA/INTEGRA Plus
  Πλήρη λειτουργικότητα του πληκτρολογίου ελέγχου συστήματος συναγερμού, συμπεριλαμβανομένων των εντολών MACRO
  Ικανότητα υλοποίησης λειτουργιών αυτοματισμού
  Δυνατότητα προβολής βίντεο από κάμερες
  Ασφαλή, κρυπτογραφημένη σύνδεση με τον πίνακα ελέγχου
  Ειδοποίηση PUSH με επιλογή εξατομικευμένης διαμόρφωσης (μόνο με ETHM-1 Plus INT-GSM ή INT-GSM LTE)
  Επιλογή χρήσης της υπηρεσίας ρύθμισης σύνδεσης SATEL (μόνο με ETHM-1 Plus INT-GSM ή INT-GSM LTE)

  INTEGRA Automation

 • Προτεινόμενη διαμόρφωση υλικού για πλήρη χρήση της λειτουργικότητας της εφαρμογής:

  Πίνακας ελέγχου INTEGRA έκδοση 1.15 ή μεταγενέστερη
  Ενότητα ETHM-1 Plus έκδοση 2.03 ή μεταγενέστερη
  ή

  INTEGRA CONTROL εφαρμογή για κινητά:
  έκδοση 4.2.7 ή μεταγενέστερη – για συσκευές Android
  έκδοση 5.0 ή μεταγενέστερη – για συσκευές iOS
  Πίνακας ελέγχου INTEGRA έκδοση 1.18 ή μεταγενέστερη
  Ενότητα INT-GSM και INT-GSM LTE

  Σημείωση:

  Η εφαρμογή SATEL INTEGRA CONTROL χρησιμοποιεί την πρόσβαση στην κάμερα του τηλεφώνου μόνο για τη σάρωση κωδικού QR.
  Τα δεδομένα των χρηστών που μεταφέρονται μέσω του κωδικού QR δεν παρουσιάζονται στη σαφήνεια. Ο κωδικός QR προστατεύεται από έναν κωδικό πρόσβασης που ορίζεται από τον χρήστη.
  Επιπλέον, η εφαρμογή INTEGRA CONTROL δεν αποθηκεύει, επεξεργάζεται ή/και συλλέγει άλλα δεδομένα χρήστη που ενδέχεται να βρίσκονται στους πόρους του τηλεφώνου του χρήστη.

Περισσότερα εδώ

Για συστήματα SATEL INTEGRA επιλέξτε εδώ

 

GOOGLE PLAY APP

UNICABLE 2 LNB Tεχνολογία

unicable 2 lnb

UNICABLE 2 LNB

 

UNICABLE 2 LNB Τεχνολογία και αρχές λειτουργίας

 

UNICABLE 2 LNB Eισαγωγή στην λειτουργία Unicable;
Το Unicable LNB είναι μια τεχνολογία που επιτρέπει σε πολλούς χρήστες (ή πολλαπλούς δέκτες) να έχουν πρόσβαση σε δορυφορικές εκπομπές μέσω ενός ομοαξονικού καλωδίου και εξαλείφει την ανάγκη για τα πολλά καλώδια που απαιτούνται από ένα συμβατικό σύστημα.

Ετσι προήλθε το SatCR (Satellite Channel Router): που επιτρέπει τη διευκόλυνση της εγκατάστασης και διανομής σε ολόκληρο το σπίτι με ένα καλώδιο από το δορυφορικό πιάτο.

Απλώς χωρίζουμε το (υπάρχον) καλώδιο του LNB με έναν εσωτερικό δορυφορικό διαχωριστή 4 κατευθύνσεων και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε έως και 4 δορυφορικούς δέκτες.

Το Unicable II ™ είναι η 2η γενιά της σειράς προϊόντων διανομής ενιαίου καλωδίου του Inverto και βασίζεται στην ψηφιακή τεχνολογία Stacking καναλιών (dCSS)

ομάδα Ε & Α της Inverto έχει αναπτύξει  ένα  συνδυασμό  προϊόντων Unicable II LNB και Multiswitch. με κατάλληλα διαμορφωμένο λογισμικό έτσι ώστε να μπορεί μέσω ενός μόνο καλωδίου να τροφοδοτεί με δορυφορικό τηλεοπτικό σήμα έως και 32 χρήστες ταυτόχρονα Οι μοναδικές δυνατότητες υλικού και λογισμικού  προσφέρουν λύσεις που ανταποκρίνονται στις μοναδικές απαιτήσεις ήδη υπαρχόντων καλωδιακών εγκαταστάσεων.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι σε μία εγκατάσταση με καλωδιακή υποδομή μορφής στήλης (χωρίς πρόβλεψη για δορυφορική λήψη) μπορούμε να τροφοδοτήσουμε με δορυφορικό σήμα ανεξάρτητα κάθε διαμέρισμα.Μοναδική προυπόθεση γι αυτό είναι και οι δορυφορικοί δέκτες να υποστηρίζουν tτεχνολογία UNICBLE 2 LNB

Λύσεις LNB και Multiswitch που βασίζονται σε IC BRCM, MXL και ENTR dCSS  υποστηρίζουν είτε τη λειτουργία DYNAMIC (EN50607) είτε τη λειτουργία STATIC (ένα σταθερό πλέγμα συχνοτήτων TP που μεταφράζονται σε συχνότητες IF).

Τα χαρακτηριστικά λειτουργίας (π.χ. δυναμική / στατική λειτουργία, εύρος ζώνης / συχνότητα καναλιού, επίπεδο ισχύος εξόδου κ.λπ.) είναι όλα προγραμματιζόμενα και μπορούν να διαμορφωθούν και να ενημερωθούν στο πεδίο χρησιμοποιώντας τη συσκευή προγραμματισμού του Inverto, εργαλεία λογισμικού υπολογιστή και εφαρμογές για κινητές συσκευές.

Τα προϊόντα μπορούν να τροφοδοτηθούν μέσω ενός συνδεδεμένου STB ή από έναν προσαρμογέα AC / DC μέσω ενός ενσωματωμένου τροφοδοτικού σε περίπτωση που το STB δεν είναι σε θέση να παρέχει την απαραίτητη ισχύ.

 

Unicable II ™ πλεονεκτήματα

Διαμόρφωση προϊόντος βάσει λογισμικού που παρέχει αναβαθμιζόμενες μελλοντικές λύσεις και μεγαλύτερη ευελιξία για την αντιμετώπιση διαφόρων σεναρίων εγκατάστασης.

Γρήγορη και απλή αναβάθμιση των σπιτιών των συνδρομητών από τη ρύθμιση μονού χώρου  σε ρύθμιση πολλαπλών δωματίων  (έως 32 δέκτες συνολικά) χρησιμοποιώντας υπάρχοντα καλώδια, μειώνοντας το κόστος και το χρόνο αναβαθμίσεων
Προγραμματιζόμενη λειτουργία στατικής χαρτογράφησης που διανέμει έως 32 αναμεταδότες σε SDU / MDU σε απεριόριστο αριθμό δεκτών, μειώνοντας τον αριθμό των καλωδίων και εξοικονομώντας κόστος από ακριβούς  πολυδιακόπτες.

Πλήρως συμβατό με το EN50494 και τα τελευταία πρότυπα EN50607.

Λογισμικό που ελέγχεται πλήρως από την Inverto, επιτρέποντας την ανάπτυξη μοναδικών δυνατοτήτων και υποστηρίζει τους χειριστές και άλλους πελάτες για την αντιμετώπιση των μοναδικών τους απαιτήσεων.

Προγραμματιστής Unicable II ™

Η διαμόρφωση των προϊόντων Unicable2 ODU βασίζεται σε λογισμικό. Ο Προγραμματιστής της Inverto επιτρέπει στους χρήστες να τροποποιούν και να ενημερώνουν τη διαμόρφωση του προϊόντος ανάλογα με τις ανάγκες της συγκεκριμένης ρύθμισής τους στο πεδίο εφαρμογής

Παρέχεται μια διαισθητική εφαρμογή Windows PC μαζί με τη συσκευή προγραμματιστή που επιτρέπει την προσαρμογή των παραμέτρων του προϊόντος και των παραμέτρων λειτουργίας, π.χ. συχνότητες UB και BW, επίπεδο ισχύος εξόδου, λειτουργία λειτουργίας (δηλ. Στατική ή δυναμική) και άλλα.

ΝΕΟΣ! Προγραμματιστής με διεπαφή Bluetooth και εφαρμογές iOS / Android.

unicable 2 Lnb diagram

Αναβάθμιση υπάρχουσας εγκατάστασης σε SDU
Εγκατάσταση σε δυναμική λειτουργία – πολλαπλοί δέκτες STB (έως 32 δέκτες) συνδεδεμένοι μέσω μίας ενιαίας ομοαξονικής σύνδεσης καλωδίου από το δορυφορικό κάτοπτρο στην ταράτσα.

unicable 2 LNB σε παλιά εγκατάσταση

 

Οικονομική εγκατάσταση MDU με έως 32 TP
Εγκατάσταση MDU / Φιλοξενίας σε στατική λειτουργία – διανομή έως 32 TP σε οποιονδήποτε αριθμό STB που συνδέονται μέσω ενός μόνο ομοαξονικού καλωδίου από το δορυφορικό κάτοπτρο την ταράτσα.

Εξοικονόμηση έως και 70% στο κόστος / χρόνο εγκατάστασης

unicable 2 LNB έως 32 TP

 

dCSS – Στατική λειτουργία
Στατικό: Μέχρι 32 TP μπορούν να ληφθούν από οποιονδήποτε αριθμό STB που συνδέονται με ένα μόνο ομοαξονικό.

Παράδειγμα: Ένας χειριστής DTH που παρέχει την υπηρεσία του πάνω από 32 TP.

Οποιοσδήποτε αριθμός STBs (Legacy ή Unicable) μπορεί να συνδεθεί με ένα μόνο ομοαξονική καλώδιο, κάθε ένα  από τα οποία έχει πρόσβαση σε καθένα από τα 32 TP.

unicable 2 LNB STATIC

 

Πρόσθετα σενάρια – SDU που λαμβάνει 2 δορυφόρους
SDU με δύο δορυφορικά πιάτα, το καθένα τοποθετημένο με Unicable II LNB. Οι έξοδοι των LNBs συνδέονται με έναν ενιαίο συνδυαστή εξόδου και ένα καλώδιο εισέρχεται στο εσωτερικό. Μέσα στο σπίτι, η πτώση καλωδίου χωρίζεται με unicable διαχωριστικά για να συνδέσετε έως και 32 δέκτες, π.χ. PVR 2-tuner + 4-tuner SAT-IP Server + διάφορα zappers.

unicable 2 LNB 2 SATELLITES

 

Περισσότερες πληροφορίες σχςτικα με την τεχνολογία UNICABLE 2 LNB επιλέξτε εδώ

AJAX DUAL CURTAIN OUTDOORD Εξωτερικός διπλός ανιχνευτής κουρτίνας

AJAX dualcurtain-outdoor-3

AJAX DUAL CURTAIN OUTDOOR

 

 

AJAX DUAL CURTAIN OUTDOORD Εξωτερικός διπλός ανιχνευτής κουρτίνα

 

 

AJAX DUAL CURTAIN OUTDOORD Εξωτερικός διπλός ανιχνευτής κουρτίνας Aνιχνεύει κίνηση αμφίδρομα με πεδίο δράσης σε σχήμα κουρτίνας . Μπορεί να παρακολουθεί έως και 30 μέτρα της περιμέτρου, προστατεύοντας αποτελεσματικά τις προσεγγίσεις σε παράθυρα, πόρτες, καμάρες, φράχτες και οθόνες.

 

AJAX DUAL CURTAIN OUTDOOR
AJAX DUAL CURTAIN OUTDOOR

 

Η περιμετρική ασφάλεια είναι  η πιο σύνθετη περιοχή για κατασκευαστές εξοπλισμού ασφαλείας. Οι εξωτερικοί ανιχνευτές μπορεί συχνά να είναι πηγή προβλήματος  για  επαγγελματίες. εγκαταστάτες η ιδιώτες Οι φυσικές διαταραχές, η ζέστη, η βροχή και το χιόνι προκαλούν πολλούς ψευδείς συναγερμούς. Με εμπειρία στην ανάπτυξη των δικών της οπτικών συστημάτων και λογισμικού ψευδών φίλτρων συναγερμού,η AJAX SECURITY  δημιούργησε έναν ανιχνευτή κίνησης εξωτερικού χώρου με στενή γωνία θέασης.
Και όντως  δημιουργησε κάτι ξεχωριστό. Το DualCurtain Outdoor συνδυάζει πατενταρισμένα συστήματα φακών, έναν νέο ψηφιακό αλγόριθμο για την αντιμετώπιση ψευδών συναγερμών που έχουν εκπαιδευτεί σε εκατομμύρια ενεργοποιήσεις, μια ανίχνευση κίνησης σε μια κοντινή περιοχή επιλογή και εξαιρετικά ευέλικτες ρυθμίσεις. Όλα αυτά λειτουργούν με μπαταρία για χρόνια.
ajax dualcurtain outdoor
ajax dualcurtain outdoor

 

Δύο ανιχνευτές σε ένα σώμα

Κάθε στοιχείο DualCurtain Outdoor ενσωματώνει την ιδέα της ακρίβειας της μηχανικής. Ομαλές γραμμές, εσοχές φακοί και αισθητήρες κάλυψης σχηματίζουν ένα βελτιωμένο αδιάβροχο σώμα. Ο πίνακας στήριξης SmartBracket σάς επιτρέπει να συνδέετε απλά και με ασφάλεια τον ανιχνευτή στην επιφάνεια ενώ κλείνετε τον πίνακα ρύθμισης.

 

Οι πλευρές του ανιχνευτή ρυθμίζονται ανεξάρτητα. Με τα χειριστήρια στον πίσω πίνακα, μπορείτε να προσδιορίσετε την απόσταση ανίχνευσης για κάθε πλευρά, την ενεργοποίηση ανίχνευσης στην περιοχή κοντά σε έναν ανιχνευτή και την κατακόρυφη μετατόπιση του τομέα προβολής κατά 3 °, έτσι ώστε τμήματα που προεξέχουν από την πρόσοψη να μην εμποδίζουν την προβολή του ανιχνευτή.

ajax dualcurtain outdoor

Στην εφαρμογή Ajax, κάθε πλευρά του ανιχνευτή μπορεί να ελεγχθεί ξεχωριστά: ενεργοποιήστε / απενεργοποιήστε τους αισθητήρες υπερύθρων ή μάσκας, ενεργοποιήστε τους μόνιμα ανεξάρτητα από την οπλισμένη λειτουργία και προσαρμόστε την ευαισθησία. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε με ευελιξία την αλληλεπίδραση με τον ανιχνευτή – ορίστε καθυστερήσεις εισόδου / εξόδου, συνδέστε την ενεργοποίηση των σειρήνων σε μια συγκεκριμένη πλευρά ή δημιουργήστε ένα σενάριο αυτοματισμού για έναν συναγερμό ανιχνευτή.

ajax dualcurtain outdoor         ajax dualcurtain outdoor

 

Το DualCurtain Outdoor προστατεύει τις πιο απομακρυσμένες περιοχές χάρη στο εύρος σύνδεσης έως και 1.700 μέτρα από το κέντρο. Και σε πολύπλοκες τοποθεσίες, οι επεκτάσεις εμβέλειας σήματος ReX μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία ισχυρής περιμετρικής προστασίας ανεξάρτητα από την κλίμακα.

 

Διπλό φιλτράρισμα έναντι ψευδών συναγερμών
Με δύο αισθητήρες υπερύθρων σε κάθε πλευρά, το DualCurtain Outdoor είναι αποτελεσματικό έναντι ψευδών συναγερμών. Ο ανιχνευτής δεν αντιδρά εάν μόνο ένας αισθητήρας έχει ανιχνεύσει κίνηση. Όταν ενεργοποιούνται και οι δύο αισθητήρες, ο ανιχνευτής ενεργοποιεί τον ειδικό ψηφιακό αλγόριθμο ELSA. Σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, η ELSA πραγματοποιεί ανάλυση σήματος τριών βημάτων, φιλτράροντας τις φυσικές διαταραχές και τα ζώα και καταλήγει στο συμπέρασμα εάν θα ενεργοποιήσει ή όχι έναν συναγερμό.

1. Ανάλυση μορφής
Η ELSA συγκρίνει τις κυματομορφές σήματος από τους αισθητήρες IR. Και οι δύο μορφές πρέπει να ταιριάζουν με την κίνηση του αντικειμένου που εκπέμπει θερμότητα στην προστατευόμενη περιοχή. Τα έντυπα πρέπει να ταιριάζουν προς οποιαδήποτε κατεύθυνση: είτε κάθετα είτε κατά την κατεύθυνση των οπτικών ανιχνευτών. Στο ίδιο στάδιο, η ένταση του σήματος αναλύεται για να ληφθεί υπόψη η απόσταση της πηγής θερμότητας από τους αισθητήρες και το μέγεθός της.
2. Σύγκριση προτύπων
Τα πλάτη σήματος επαληθεύονται με τη βάση δεδομένων προτύπων. Για να το δημιουργήσουμε, αναλύσαμε εκατομμύρια δοκιμές ενεργοποίησης ανιχνευτών τύπου κουρτίνας σε ανθρώπους, ζώα, φώτα και άλλες φυσικές διαταραχές σε διάφορες καιρικές συνθήκες. Τα σήματα πρέπει να ταιριάζουν με τα μοτίβα που είναι τυπικά για τον άνθρωπο.
3,Επαλήθευση ώρας
Όταν τα σήματα και από τους δύο αισθητήρες IR ταιριάζουν με τις συνθήκες – αυτή είναι μια κίνηση και είναι τυπικό για έναν άνθρωπο – η ELSA συγκρίνει τα χρονικά διαστήματα όταν ενεργοποιούνται τα σήματα, προσδιορίζοντας εάν οι άνω και κάτω αισθητήρες ανίχνευσαν την κίνηση συγχρονισμένα.

Εξέλιξη ανιχνευτή κουρτίνας

Αφού αναλύσαμε τις αδυναμίες των εξωτερικών ανιχνευτών κουρτινών, εξοπλίσαμε το DualCurtain Outdoor με μια μοναδική τεχνολογία για την επέκταση της προστατευόμενης περιοχής. Όταν το Near Area Detection είναι ενεργοποιημένο, ο ανώτερος αισθητήρας υπερύθρων του ανιχνευτή λαμβάνει έναν επιπλέον στενό τομέα προβολής, κατευθυνόμενος στη γωνία 40 μοιρών προς τα κάτω. Αυτό βοηθά στην ανίχνευση της κίνησης όταν υπάρχει απόπειρα εισβολής στενά στο ίδιο το σώμα DualCurtain Outdoor, επιλύοντας το πρόβλημα του τυφλού σημείου (ένα τυπικό πρόβλημα τέτοιων ανιχνευτών). Αυτή η πατενταρισμένη τεχνολογία Ajax Systems είναι απαραίτητη για την προστασία προσόψεων και σύνθετων αρχιτεκτονικών κατασκευών.

 

ajax dualcurtain outdoor

 

Το DualCurtain Outdoor λειτουργεί έως και 4 χρόνια σε συσσωρευμένες μπαταρίες και διαθέτει ολοκληρωμένη προστασία από σαμποτάζ. Τυχόν προβλήματα, όπως απόπειρες απενεργοποίησης του ανιχνευτή ή χαμηλής μπαταρίας, θα αναφέρονται αμέσως από το σύστημα στους χρήστες και την εταιρεία ασφαλείας.
Ο ανιχνευτής είναι εξοπλισμένος με ένα κουμπί παραβίασης που αντιδρά στην αφαίρεση από τη βάση και την απόσπαση του DualCurtain Outdoor από την επιφάνεια. Και χάρη στον διαμορφώσιμο κόμβο – διάστημα ανίχνευσης ανιχνευτή, το σύστημα μπορεί να εντοπίσει απώλεια σύνδεσης με το DualCurtain Outdoor σε λιγότερο από ένα λεπτό. Ο ανιχνευτής πληροί το βαθμό 2 σύμφωνα με το πρότυπο EN 50131 και είναι εφοδιασμένος με ένα σύστημα αντι-κάλυψης που ανιχνεύει απόπειρες μπλοκαρίσματος της προβολής ή της βαφής στους φακούς.
Το DualCurtain Outdoor είναι έτοιμο για κακές καιρικές συνθήκες. Το σώμα ανιχνευτή προστατεύεται από σκόνη και πιτσιλιές και τα ηλεκτρονικά λειτουργούν σε θερμοκρασίες από -25 ° C έως + 60 ° C και υγρασία έως και 95%.
Όλα αυτά συνδυάζουν τον γαλήνιο ύπνο των χρηστών και την εμπιστοσύνη των εταιρειών ασφαλείας στον εξοπλισμό με τον οποίο συνεργάζονται.

 

Tεχνολογία LoRa (Long range IOT)

lora logo

Tεχνολογία LoRa

 

Tεχνολογία LoRa (Long range IOT)

 

Tεχνολογία LoRa®; Τι είναι και πως χρησιμέυει
Το LoRa (συντομογραφία του Long Range) είναι μια τεχνική διαμόρφωσης φάσματος διασποράς που προέρχεται από την τεχνολογία chirp spread spectrum (CSS). Οι συσκευές LoRa της Semtech και η τεχνολογία ασύρματων ραδιοσυχνοτήτων είναι μια ασύρματη πλατφόρμα μεγάλης εμβέλειας και χαμηλής ισχύος που έχει γίνει η de facto τεχνολογία για δίκτυα Internet of Things (IoT) παγκοσμίως Οι συσκευές LoRa και το ανοιχτό πρωτόκολλο LoRaWAN® επιτρέπουν έξυπνες εφαρμογές IoT που δίνουν λύση σε μερικές από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας:όπως διαχείριση ενέργειας, μείωση φυσικών πόρων, έλεγχος ρύπανσης, αποδοτικότητα υποδομής, πρόληψη καταστροφών και πολλά άλλα.

Οι συσκευές LoRa της Semtech και το πρωτόκολλο LoRaWAN έχουν συγκεντρώσει αρκετές εκατοντάδες γνωστές περιπτώσεις χρήσεων για έξυπνες πόλεις, έξυπνα σπίτια και κτίρια, έξυπνη γεωργία, έξυπνη μέτρηση, έξυπνη αλυσίδα εφοδιασμού και logistics και πολλά άλλα. Με περισσότερες από 178 εκατομμύρια συσκευές συνδεδεμένες σε δίκτυα σε 100 χώρες ανα τον κόσμο και με συνεχόμενη ανάπτυξη, οι συσκευές LoRa δημιουργούν ένα πιο έξυπνο μέλλον

 

LoRaWAN fills the technology gap of cellular and Wi-Fi/BLE based networks that require either high bandwidth or high power, or have a limited range or inability to penetrate deep indoor environments.

Το LoRa καλύπτει ένα τεχνολογικό κενό
Η τεχνολογία LoRa έχει φέρει επανάσταση στο IoT, επιτρέποντας την επικοινωνία δεδομένων σε μεγάλη απόσταση, ενώ χρησιμοποιεί πολύ λίγη ισχύ. Όταν συνδέονται με ένα μη κυψελοειδές δίκτυο LoRaWAN, οι συσκευές LoRa φιλοξενούν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών IoT μεταδίδοντας πακέτα με σημαντικές πληροφορίες. Το LoRaWAN καλύπτει το τεχνολογικό κενό των δικτύων που βασίζονται σε κυψελοειδή και Wi-Fi / BLE που απαιτούν είτε υψηλό εύρος ζώνης είτε υψηλή ισχύ, ή έχουν περιορισμένο εύρος ή αδυναμία διείσδυσης σε βαθιά εσωτερικά περιβάλλοντα. Στην πραγματικότητα, η τεχνολογία LoRa είναι ευέλικτη για περιπτώσεις αγροτικής ή εσωτερικής χρήσης σε έξυπνες πόλεις, έξυπνα σπίτια και κτίρια, έξυπνη γεωργία, έξυπνη μέτρηση και έξυπνη αλυσίδα εφοδιασμού και logistics.

LoRa Fills the 5G Gap

Πλήρωση του κενού 5G
Ενώ το 5G σχεδιάστηκε για να προσφέρει μεγαλύτερες ταχύτητες και συνδεσιμότητα, οι συσκευές LoRa και το πρωτόκολλο LoRaWAN εξυπηρετούν ξεχωριστές περιπτώσεις χρήσης όπου οι συσκευές πρέπει να λειτουργούν με μπαταρία και να διαρκούν στο πεδίο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το πρωτόκολλο LoRaWAN έχει εμβέλεια επικοινωνίας που ξεπερνά τα έξι μίλια, κάτι που υπερβαίνει την παραλλαγή mmWave των 5G. Ενώ το 5G μπορεί να είναι βέλτιστο για βιντεοκλήσεις ή εφαρμογές εξαιρετικά χαμηλού λανθάνοντος χρόνου, το LoRaWAN είναι ιδανικό για μέτρηση νερού και φυσικού αερίου, παρακολούθηση στοιχείων και πολλές άλλες εφαρμογές όπου απαιτείται χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μεγάλη εμβέλεια. Εκτός από τις δυνατότητες μεγάλης εμβέλειας των συσκευών LoRa, η τεχνολογία LoRa έχει τη δύναμη να διεισδύει σε φυσικές δομές όπου τα σήματα 5G δεν μπορούν.

 

DAHUA TOOLBOX

Dahua toolbox Στην παρακάτω ενότητα θα βρείτε χρησιμα εργαλεία για την διαχειριση των συσκευών DAHUA καθώς και λογισμικά που επιτρέπουν  υπολογισμούς παραμέτρων αυτών

DAHUA TOOLBOX

.

 

DAHUA TOOLBOX Εργαλέια διαχείρισης και υπολογισμού παραμέτρων σε υλικά DAHUA

 

Dahua toolbox Στην παρακάτω ενότητα θα βρείτε χρησιμα εργαλεία για την διαχειριση των συσκευών DAHUA καθώς και λογισμικά που επιτρέπουν  υπολογισμούς παραμέτρων αυτών.Ολα τα εργαλεία μπορείτε να τα κατεβάσετε από σύνδεσνο της τελευταίας παραγράφου,

 

Toolbox Icon ACSConfig.png ACSConfig Το εργαλείο διαμόρφωσης συσκευής ελέγχου πρόσβασης υποστηρίζει κυρίως τη δημιουργία συσκευών A&C. Αυτό είναι ένα εργαλείο διαμόρφωσης που έχει σχεδιαστεί για συσκευή A&C και είναι παρόμοιο με το ConfigTool. Link to Instructions
Toolbox Icon ARCConfig.png ARCConfig Eργαλείο διαμόρφωσης  κτιριακών συναγερμών που υποστηρίζει κυρίως τη δημιουργία συσκευής συναγερμού Αυτό είναι ένα εργαλείο διαμόρφωσης που έχει σχεδιαστεί για συσκευέςσυναγερμού παρόμοια με το ConfigTool. Link to Instructions
Toolbox Icon BatchMode.png BatchMode Αυτό το εργαλείο μπορεί να λειτουργήσει ταυτόχρονα σε πολλές συσκευές, με τις κύριες λειτουργίες του batch modify IP, batch create password, batch change password, batch upgrade device, batch add white list και batch add black list. Link to Instructions
Toolbox Icon Camera Calculator.png Camera Calculator Υπολογισμός παραμέτρων κάμερας Αυτό το εργαλείο μπορεί να υπολογίσει εστιακό μήκος, πλάτος σκηνής και απόσταση ανά τύπο κάμερας, ανάλυση και άλλα. Link to Instructions
Toolbox Icon ConfigTool.png ConfigTool Διαμορφώνει κυρίως τη συσκευή Dahua δεύτερης, τρίτης γενιάς πρωτοκόλλων Dahua. Υποστηρίζει προβολή πληροφοριών, μονόπλευρη τροποποίηση IP, λεπτομερή ρύθμιση παραμέτρων, συγχρονισμό χρόνου, επαναφορά, προεπιλογή, αλλαγή κωδικού πρόσβασης, αναβάθμιση, εφαρμογή προτύπου κ.λπ. Link to Instructions
Toolbox Icon ConvertTool.png Convert tool Εργαλείο που ετατρέπει την εγγραφή διαφορετικών ροών. Υποστηρίζει dav, flv, avi, ps / ts, καθαρή h264, h265, mpeg4 και τρίτη ροή ως αρχική ροή που μπορεί να μετατραπεί σε μορφές flv, MP4, avi, asf, dav, ps / ts. Link to Instructions
Toolbox Icon DiskCalculator.png DiskCalculator Αυτό το εργαλείο μπορεί να υπολογίσει τον χώρο HDD που απαιτείται σε μια συσκευή καταγραφής από τη μορφή κωδικοποίησης εγγραφής, ανάλυση ,αριθμό καμερών και άλλα. Link to Instructions
Toolbox Icon DiskManager.png DiskManager Αυτό το λογισμικό κάνει κυρίως αναπαραγωγή και εγγραφή λήψης σε σκληρό δίσκο Dahua με αποκοπή προεπισκόπησης, αποκοπή, υδατογράφημα, διαμόρφωση, ισοτιμία πλαισίου κ.λπ. Μπορεί να διαβάσει και να εμφανίσει πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή σε σκληρό δίσκο και να μορφοποιήσει σκληρό δίσκο. Link to Instructions
Toolbox Icon Product Selector.png Product Selector Λογισμικό που βοηθά την εύκολη επιλογή του προϊόντος. DAHUA βάσει χαρακτηριστικών Αυτά  περιλαμβάνουν φιλτράρισμα προϊόντων, σύγκριση προϊόντων, προβολή λεπτομερειών προϊόντος, προβολή αξεσουάρ προϊόντος, λήψη τεκμηρίωσης προϊόντος και λήψη φωτογραφιών HD προϊόντων. Link to Instructions
Toolbox Icon RemotePlaybackTool.png RemotePlaybackTool Συνδέει εξ αποστάσεως συσκευές NVR ή DVR και να πραγματοποιήσει αναζήτηση, προεπισκόπηση και λήψη βίντεο σε παρτίδες. Link to Instructions
Toolbox Icon SmartPlayer.png SmartPlayer Πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο που έχει σχεδιαστεί για πεδίο παρακολούθησης. Διαθέτει λειτουργίες ελέγχου αναπαραγωγής, προεπισκόπησης κατά μέρος, εξαγωγής αρχείων, ισοτιμίας κ.λπ. Υποστηρίζει μορφές όπως: avi, mp4, flv, asf, mov, dav, dav_ κ.λπ. καθώς και έξυπνη οθόνη κομματιού. Το SmartPlayer υποστηρίζει επίσης διόρθωση εγγραφής fisheye και ρύθμιση παραθύρου. Link to Instructions
Toolbox Icon SmartPSS.png SmartPSS SmartPSS Λογισμικό διαχείρισης συσκευών πελάτη γιά DVR, HCVR, EVS, NVR, IPC, SD, NVS κλπ Link to Instructions
Toolbox Icon VDPConfig.png VDPConfig Αυτό είναι ένα εργαλείο διαμόρφωσης συσκευής ομιλίας που υποστηρίζει κυρίως τη δημιουργία συσκευής θυροτηλεόρασης Ειναι παρόμοια με το ConfigTool.

 

Μπορείτε να κατεβάσετε το DAHUA TOOLBOX εδώ