HIKVISION iDS-TCV907-BIR. Nέα ITS ANPR κάμερα ελέγχου κυκλοφορίας

HIKVISION iDS-TCV907-BIR

HIKVISION iDS-TCV907-BIR ITS Camera

.

HIKVISION iDS-TCV907-BIR. Nέα ITS ANPR κάμερα ελέγχου κυκλοφορίας

.

Η Hikvision παρουσιάζει την νέα κάμερα ITS iDS-TCV907-BIR για βελτίωση της οδικής ασφάλειας και της ροής της κυκλοφορίας
Η Hikvision, ένας πάροχος λύσεων IoT με βασική αρμοδιότητα το βίντεο, ανακοίνωσε την τελευταία υλοποίηση προϊόντως κυκλοφορίας – την κάμερα All-Rounder ITS – σχεδιασμένη για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και τη βελτιστοποίηση της ροής της κυκλοφορίας.
Όπως υποδηλώνει το όνομα, η κάμερα περιλαμβάνει διαφορετικές δεξιότητες και ικανότητες, όπως ανίχνευσης ταχύτητας, ανίχνευσης παραβίασης κυκλοφορίας, αυτόματη αναγνώριση πινακίδας και ανάλυση χαρακτηριστικών οχήματος σε ένα περίβλημα
.
«Η Hikvision ωθεί πάντα τα όρια των τεχνολογιών βίντεο. Πέρα από το οπτικό εύρος που γίνεται αντιληπτό από βιντεοκάμερες, οι δυνατότητες κατανόησης άλλων ειδών «αισθήσεων» θα επέτρεπαν ακόμη πιο ακριβή παρακολούθηση και αναφορά γεγονότων ή ατυχημάτων », λέει ο Frank Zhang, Πρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου Προϊόντων και Λύσεων στη Hikvision. “Αυτή είναι η πολυδιάστατη αντίληψη, μια τάση που πιστεύουμε ότι θα επηρεάσει τη βιομηχανία ασφάλειας στο μέλλον.”
Η νέα κάμερα ITS έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί λαμβάνοντας υπόψη αυτήν την πολυδιάστατη ιδέα. Είναι η πρώτη κάμερα της Hikvision που ενσωματώνει τρεις διαφορετικά ξεχωριστές μονάδες σε μία μονάδα χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση, καθιστώντας την κάμερα τακτοποιημένη και ευέλικτη για χρήση για απαιτητικά περιβάλλοντα, όλα με εύκολο και οικονομικό τρόπο.
Βελτίωση της οδικής ασφάλειας και βελτιστοποίηση της ροής της κυκλοφορίας
Το προϊόν παρέχει κάμερα HD, ραντάρ ταχύτητας και φωτεινή συστοιχία μέσα σε ένα περίβλημα. Συγκεκριμένα, λειτουργεί με ένα ραντάρ πολλαπλής παρακολούθησης που παρακολουθεί συνεχώς έως και δύο ή τρεις λωρίδες κυκλοφορίας – ανάλογα με το μοντέλο της κάμερας και προσδιορίζει την ταχύτητα και τη θέση των αντικειμένων στην παρακολουθούμενη περιοχή με ταχύτητα έως και 300 km / h. Εάν ένα όχημα παραβιάζει το όριο ταχύτητας, το ενσωματωμένο ραντάρ ενεργοποιεί τη συνδεδεμένη κάμερα και λαμβάνεται μια φωτογραφία του οχήματος και της πινακίδας κυκλοφορίας του.
Σε περίπτωση παραβίασης των κανόνων κυκλοφορίας όπως λανθασμένη οδήγηση, ακατάλληλη χρήση λωρίδας ή ακόμη και αποτυχία χρήσης ζώνης ασφαλείας, η κάμερα θα τραβήξει εικόνες του αντίστοιχου οχήματος.
Θα αναγνωρίσει την πινακίδα κυκλοφορίας και σχετικές πληροφορίες, όπως τύπος οχήματος, χρώμα , μάρκα και κατεύθυνση κίνησης, τα οποία μπορούν να απευθύνονται στις αρχές σε πραγματικό χρόνο ή να αποθηκεύονται επί του σκάφους.
Η ανίχνευση συμβάντων συμβάλλει στη βελτίωση των συνολικών οδηγικών προτύπων, γεγονός που τελικά μειώνει τον αριθμό των ατυχημάτων, βελτιώνει την οδική ασφάλεια και αυξάνει περαιτέρω τη ροή της κυκλοφορίας.
Μέσα στην κάμερα
Χρησιμοποιόντας αλγόριθμους Deep Learning, η κάμερα είναι σε θέση να αναγνωρίζει πολύ μεγαλύτερο αριθμό πινακίδων κυκλοφορίας και με υψηλότερη απόδοση από τα συμβατικά συστήματα ANPR.
Ο αισθητήρας GMOS του εξασφαλίζει περαιτέρω φωτεινότερες και ομαλότερες εικόνες για αναπαραγωγή σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού, ειδικά σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού.
Το ενσωματωμένο συμπληρωματικό φως της κάμερας διαθέτει συστοιχία φωτός 16 σφαιριδίων, προσφέροντας εμβέλεια IR έως 40 μέτρα τη νύχτα.
Καθώς όλες αυτές οι λειτουργίες είναι ενσωματωμένες, το ίδιο το προϊόν ξεπερνά τα συμβατικά προϊόντα ITS με εξοικονόμηση χώρου και λιγότερη καλωδίωση για ευκολότερη εγκατάσταση. Υποστηρίζει εύκαμπτο πόλο ή πλευρική τοποθέτηση, γεγονός που καθιστά εύκολη τη διαμόρφωση στο χώρο.
Η κάμερα Hikvision All-Rounder ITS είναι ιδανική για διάφορες σκηνές όπως αστικούς δρόμους, αυτοκινητόδρομους, σήραγγες και σταθμούς διοδίων.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα προϊόντος στο iDS-TCV907-BIR.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρέσει σε %d bloggers: