HIKVISION TURBO HD X

HIKVISION TURBO HD X 2

HIKVISION TURBO HD X

 

HIKVISION TURBO HD X νέα γενιά καμερών

 

Η Hikvision κυκλοφόρησε την τελευταία γενιά Turbo HD Series – το Turbo HD X, το οποίο είναι ένα πλήρες σύστημα που βοηθά να σταματήσει τους εισβολείς σε πραγματικό χρόνο και να αποφευχθούν ζημιές και απώλειες ιδιοκτησίας.
Η σειρά καμερών Hikvision Turbo HD X διαθέτει ενσωματωμένο υπέρυθρο ανιχνευτή PIR που συλλαμβάνει το υπέρυθρο φως που εκπέμπεται από τα ανθρώπινα σώματα,  διακρίνοντας το από τον άλλο οπτικό «θόρυβο».
Μόλις η κάμερα εντοπίσει έναν πιθανό εισβολέα, η ενσωματωμένη σειρήνα αναβοσβήνει ένα κόκκινο και μπλε φως και εκπέμπει έναν δυνατό ήχο με σκοπό να τον  τρομάξει.
Η σειρά Turbo HD X μπορεί να υποστηρίξει ένα ευρύ φάσμα διαδικασιών προστασίας και περιμετρικών συστημάτων ασφαλείας για προειδοποίηση κατά τη διαδικασία και συλλογή αποδεικτικών στοιχείων μετά από ένα συμβάν.
Επιτρέπει τη μετατροπή της παραδοσιακής προσέγγισης παρακολούθησης και διερεύνησης μετά την εκδήλωση και βοηθά στην αλλαγή της περιμετρικής προστασίας.
Mετατρέπει την παθητική παρακολούθηση σε ενεργή αποτροπή προκειμένου να προστατευθούν άτομα και περιουσιακά στοιχεία.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αποθήκες, κατοικίες, κοσμηματοπωλεία και άλλα.
HIKVISION TURBO HD X 3
HIKVISION TURBO HD X 
Το πιο σημαντικό, το Turbo HD X είναι ένα πλήρες και ενοποιημένο σύστημα, το οποίο διαθέτει συσκευές front-end που συνδέονται με συσκευές back-end και μια απομακρυσμένη εφαρμογή.
Καθώς ο συναγερμός μπροστινού άκρου στέλνει μια προειδοποίηση σε πιθανούς εισβολείς, το σύστημα ενεργοποιεί επίσης έναν συναγερμό στο πίσω μέρος, για να ειδοποιήσει το προσωπικό ασφαλείας.
Οι χρήστες μπορούν επίσης να λαμβάνουν πληροφορίες συναγερμού από απόσταση, μέσω μιας εφαρμογής στις κινητές συσκευές τους.
Οι κάμερες Turbo HD X μπορούν επίσης να ενσωματωθούν με τα πρωτοποριακά DVR της Hikvision.που υποστηρίζουν ACUSENSE.
Η έξυπνη τεχνολογία μείωσης ψευδών συναγερμών σε αυτά τα DVR θα αγνοήσει τις άσχετες κινήσεις που έχει πάρει η κάμερα  όπως βροχή, φύλλα και ζώα.
Aντίθετα θα επικεντρώνεται αποκλειστικά στην κίνηση ανθρώπων ή οχημάτων.
Μαζί, αυτή η ολοκληρωμένη λύση μειώνει δραματικά τον αριθμό των ψευδών συναγερμών και διασφαλίζει ότι το προσωπικό ασφαλείας εστιάζει σε πραγματικούς στόχους για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρέσει σε %d bloggers: