AJAX DUAL CURTAIN OUTDOORD Εξωτερικός διπλός ανιχνευτής κουρτίνας

AJAX dualcurtain-outdoor-3

AJAX DUAL CURTAIN OUTDOOR

 

 

AJAX DUAL CURTAIN OUTDOORD Εξωτερικός διπλός ανιχνευτής κουρτίνα

 

 

AJAX DUAL CURTAIN OUTDOORD Εξωτερικός διπλός ανιχνευτής κουρτίνας Aνιχνεύει κίνηση αμφίδρομα με πεδίο δράσης σε σχήμα κουρτίνας . Μπορεί να παρακολουθεί έως και 30 μέτρα της περιμέτρου, προστατεύοντας αποτελεσματικά τις προσεγγίσεις σε παράθυρα, πόρτες, καμάρες, φράχτες και οθόνες.

 

AJAX DUAL CURTAIN OUTDOOR
AJAX DUAL CURTAIN OUTDOOR

 

Η περιμετρική ασφάλεια είναι  η πιο σύνθετη περιοχή για κατασκευαστές εξοπλισμού ασφαλείας. Οι εξωτερικοί ανιχνευτές μπορεί συχνά να είναι πηγή προβλήματος  για  επαγγελματίες. εγκαταστάτες η ιδιώτες Οι φυσικές διαταραχές, η ζέστη, η βροχή και το χιόνι προκαλούν πολλούς ψευδείς συναγερμούς. Με εμπειρία στην ανάπτυξη των δικών της οπτικών συστημάτων και λογισμικού ψευδών φίλτρων συναγερμού,η AJAX SECURITY  δημιούργησε έναν ανιχνευτή κίνησης εξωτερικού χώρου με στενή γωνία θέασης.
Και όντως  δημιουργησε κάτι ξεχωριστό. Το DualCurtain Outdoor συνδυάζει πατενταρισμένα συστήματα φακών, έναν νέο ψηφιακό αλγόριθμο για την αντιμετώπιση ψευδών συναγερμών που έχουν εκπαιδευτεί σε εκατομμύρια ενεργοποιήσεις, μια ανίχνευση κίνησης σε μια κοντινή περιοχή επιλογή και εξαιρετικά ευέλικτες ρυθμίσεις. Όλα αυτά λειτουργούν με μπαταρία για χρόνια.
ajax dualcurtain outdoor
ajax dualcurtain outdoor

 

Δύο ανιχνευτές σε ένα σώμα

Κάθε στοιχείο DualCurtain Outdoor ενσωματώνει την ιδέα της ακρίβειας της μηχανικής. Ομαλές γραμμές, εσοχές φακοί και αισθητήρες κάλυψης σχηματίζουν ένα βελτιωμένο αδιάβροχο σώμα. Ο πίνακας στήριξης SmartBracket σάς επιτρέπει να συνδέετε απλά και με ασφάλεια τον ανιχνευτή στην επιφάνεια ενώ κλείνετε τον πίνακα ρύθμισης.

 

Οι πλευρές του ανιχνευτή ρυθμίζονται ανεξάρτητα. Με τα χειριστήρια στον πίσω πίνακα, μπορείτε να προσδιορίσετε την απόσταση ανίχνευσης για κάθε πλευρά, την ενεργοποίηση ανίχνευσης στην περιοχή κοντά σε έναν ανιχνευτή και την κατακόρυφη μετατόπιση του τομέα προβολής κατά 3 °, έτσι ώστε τμήματα που προεξέχουν από την πρόσοψη να μην εμποδίζουν την προβολή του ανιχνευτή.

ajax dualcurtain outdoor

Στην εφαρμογή Ajax, κάθε πλευρά του ανιχνευτή μπορεί να ελεγχθεί ξεχωριστά: ενεργοποιήστε / απενεργοποιήστε τους αισθητήρες υπερύθρων ή μάσκας, ενεργοποιήστε τους μόνιμα ανεξάρτητα από την οπλισμένη λειτουργία και προσαρμόστε την ευαισθησία. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε με ευελιξία την αλληλεπίδραση με τον ανιχνευτή – ορίστε καθυστερήσεις εισόδου / εξόδου, συνδέστε την ενεργοποίηση των σειρήνων σε μια συγκεκριμένη πλευρά ή δημιουργήστε ένα σενάριο αυτοματισμού για έναν συναγερμό ανιχνευτή.

ajax dualcurtain outdoor         ajax dualcurtain outdoor

 

Το DualCurtain Outdoor προστατεύει τις πιο απομακρυσμένες περιοχές χάρη στο εύρος σύνδεσης έως και 1.700 μέτρα από το κέντρο. Και σε πολύπλοκες τοποθεσίες, οι επεκτάσεις εμβέλειας σήματος ReX μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία ισχυρής περιμετρικής προστασίας ανεξάρτητα από την κλίμακα.

 

Διπλό φιλτράρισμα έναντι ψευδών συναγερμών
Με δύο αισθητήρες υπερύθρων σε κάθε πλευρά, το DualCurtain Outdoor είναι αποτελεσματικό έναντι ψευδών συναγερμών. Ο ανιχνευτής δεν αντιδρά εάν μόνο ένας αισθητήρας έχει ανιχνεύσει κίνηση. Όταν ενεργοποιούνται και οι δύο αισθητήρες, ο ανιχνευτής ενεργοποιεί τον ειδικό ψηφιακό αλγόριθμο ELSA. Σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, η ELSA πραγματοποιεί ανάλυση σήματος τριών βημάτων, φιλτράροντας τις φυσικές διαταραχές και τα ζώα και καταλήγει στο συμπέρασμα εάν θα ενεργοποιήσει ή όχι έναν συναγερμό.

1. Ανάλυση μορφής
Η ELSA συγκρίνει τις κυματομορφές σήματος από τους αισθητήρες IR. Και οι δύο μορφές πρέπει να ταιριάζουν με την κίνηση του αντικειμένου που εκπέμπει θερμότητα στην προστατευόμενη περιοχή. Τα έντυπα πρέπει να ταιριάζουν προς οποιαδήποτε κατεύθυνση: είτε κάθετα είτε κατά την κατεύθυνση των οπτικών ανιχνευτών. Στο ίδιο στάδιο, η ένταση του σήματος αναλύεται για να ληφθεί υπόψη η απόσταση της πηγής θερμότητας από τους αισθητήρες και το μέγεθός της.
2. Σύγκριση προτύπων
Τα πλάτη σήματος επαληθεύονται με τη βάση δεδομένων προτύπων. Για να το δημιουργήσουμε, αναλύσαμε εκατομμύρια δοκιμές ενεργοποίησης ανιχνευτών τύπου κουρτίνας σε ανθρώπους, ζώα, φώτα και άλλες φυσικές διαταραχές σε διάφορες καιρικές συνθήκες. Τα σήματα πρέπει να ταιριάζουν με τα μοτίβα που είναι τυπικά για τον άνθρωπο.
3,Επαλήθευση ώρας
Όταν τα σήματα και από τους δύο αισθητήρες IR ταιριάζουν με τις συνθήκες – αυτή είναι μια κίνηση και είναι τυπικό για έναν άνθρωπο – η ELSA συγκρίνει τα χρονικά διαστήματα όταν ενεργοποιούνται τα σήματα, προσδιορίζοντας εάν οι άνω και κάτω αισθητήρες ανίχνευσαν την κίνηση συγχρονισμένα.

Εξέλιξη ανιχνευτή κουρτίνας

Αφού αναλύσαμε τις αδυναμίες των εξωτερικών ανιχνευτών κουρτινών, εξοπλίσαμε το DualCurtain Outdoor με μια μοναδική τεχνολογία για την επέκταση της προστατευόμενης περιοχής. Όταν το Near Area Detection είναι ενεργοποιημένο, ο ανώτερος αισθητήρας υπερύθρων του ανιχνευτή λαμβάνει έναν επιπλέον στενό τομέα προβολής, κατευθυνόμενος στη γωνία 40 μοιρών προς τα κάτω. Αυτό βοηθά στην ανίχνευση της κίνησης όταν υπάρχει απόπειρα εισβολής στενά στο ίδιο το σώμα DualCurtain Outdoor, επιλύοντας το πρόβλημα του τυφλού σημείου (ένα τυπικό πρόβλημα τέτοιων ανιχνευτών). Αυτή η πατενταρισμένη τεχνολογία Ajax Systems είναι απαραίτητη για την προστασία προσόψεων και σύνθετων αρχιτεκτονικών κατασκευών.

 

ajax dualcurtain outdoor

 

Το DualCurtain Outdoor λειτουργεί έως και 4 χρόνια σε συσσωρευμένες μπαταρίες και διαθέτει ολοκληρωμένη προστασία από σαμποτάζ. Τυχόν προβλήματα, όπως απόπειρες απενεργοποίησης του ανιχνευτή ή χαμηλής μπαταρίας, θα αναφέρονται αμέσως από το σύστημα στους χρήστες και την εταιρεία ασφαλείας.
Ο ανιχνευτής είναι εξοπλισμένος με ένα κουμπί παραβίασης που αντιδρά στην αφαίρεση από τη βάση και την απόσπαση του DualCurtain Outdoor από την επιφάνεια. Και χάρη στον διαμορφώσιμο κόμβο – διάστημα ανίχνευσης ανιχνευτή, το σύστημα μπορεί να εντοπίσει απώλεια σύνδεσης με το DualCurtain Outdoor σε λιγότερο από ένα λεπτό. Ο ανιχνευτής πληροί το βαθμό 2 σύμφωνα με το πρότυπο EN 50131 και είναι εφοδιασμένος με ένα σύστημα αντι-κάλυψης που ανιχνεύει απόπειρες μπλοκαρίσματος της προβολής ή της βαφής στους φακούς.
Το DualCurtain Outdoor είναι έτοιμο για κακές καιρικές συνθήκες. Το σώμα ανιχνευτή προστατεύεται από σκόνη και πιτσιλιές και τα ηλεκτρονικά λειτουργούν σε θερμοκρασίες από -25 ° C έως + 60 ° C και υγρασία έως και 95%.
Όλα αυτά συνδυάζουν τον γαλήνιο ύπνο των χρηστών και την εμπιστοσύνη των εταιρειών ασφαλείας στον εξοπλισμό με τον οποίο συνεργάζονται.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρέσει σε %d bloggers: