UNICABLE 2 LNB Tεχνολογία

unicable 2 lnb

UNICABLE 2 LNB

 

UNICABLE 2 LNB Τεχνολογία και αρχές λειτουργίας

 

UNICABLE 2 LNB Eισαγωγή στην λειτουργία Unicable;
Το Unicable LNB είναι μια τεχνολογία που επιτρέπει σε πολλούς χρήστες (ή πολλαπλούς δέκτες) να έχουν πρόσβαση σε δορυφορικές εκπομπές μέσω ενός ομοαξονικού καλωδίου και εξαλείφει την ανάγκη για τα πολλά καλώδια που απαιτούνται από ένα συμβατικό σύστημα.

Ετσι προήλθε το SatCR (Satellite Channel Router): που επιτρέπει τη διευκόλυνση της εγκατάστασης και διανομής σε ολόκληρο το σπίτι με ένα καλώδιο από το δορυφορικό πιάτο.

Απλώς χωρίζουμε το (υπάρχον) καλώδιο του LNB με έναν εσωτερικό δορυφορικό διαχωριστή 4 κατευθύνσεων και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε έως και 4 δορυφορικούς δέκτες.

Το Unicable II ™ είναι η 2η γενιά της σειράς προϊόντων διανομής ενιαίου καλωδίου του Inverto και βασίζεται στην ψηφιακή τεχνολογία Stacking καναλιών (dCSS)

ομάδα Ε & Α της Inverto έχει αναπτύξει  ένα  συνδυασμό  προϊόντων Unicable II LNB και Multiswitch. με κατάλληλα διαμορφωμένο λογισμικό έτσι ώστε να μπορεί μέσω ενός μόνο καλωδίου να τροφοδοτεί με δορυφορικό τηλεοπτικό σήμα έως και 32 χρήστες ταυτόχρονα Οι μοναδικές δυνατότητες υλικού και λογισμικού  προσφέρουν λύσεις που ανταποκρίνονται στις μοναδικές απαιτήσεις ήδη υπαρχόντων καλωδιακών εγκαταστάσεων.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι σε μία εγκατάσταση με καλωδιακή υποδομή μορφής στήλης (χωρίς πρόβλεψη για δορυφορική λήψη) μπορούμε να τροφοδοτήσουμε με δορυφορικό σήμα ανεξάρτητα κάθε διαμέρισμα.Μοναδική προυπόθεση γι αυτό είναι και οι δορυφορικοί δέκτες να υποστηρίζουν tτεχνολογία UNICBLE 2 LNB

Λύσεις LNB και Multiswitch που βασίζονται σε IC BRCM, MXL και ENTR dCSS  υποστηρίζουν είτε τη λειτουργία DYNAMIC (EN50607) είτε τη λειτουργία STATIC (ένα σταθερό πλέγμα συχνοτήτων TP που μεταφράζονται σε συχνότητες IF).

Τα χαρακτηριστικά λειτουργίας (π.χ. δυναμική / στατική λειτουργία, εύρος ζώνης / συχνότητα καναλιού, επίπεδο ισχύος εξόδου κ.λπ.) είναι όλα προγραμματιζόμενα και μπορούν να διαμορφωθούν και να ενημερωθούν στο πεδίο χρησιμοποιώντας τη συσκευή προγραμματισμού του Inverto, εργαλεία λογισμικού υπολογιστή και εφαρμογές για κινητές συσκευές.

Τα προϊόντα μπορούν να τροφοδοτηθούν μέσω ενός συνδεδεμένου STB ή από έναν προσαρμογέα AC / DC μέσω ενός ενσωματωμένου τροφοδοτικού σε περίπτωση που το STB δεν είναι σε θέση να παρέχει την απαραίτητη ισχύ.

 

Unicable II ™ πλεονεκτήματα

Διαμόρφωση προϊόντος βάσει λογισμικού που παρέχει αναβαθμιζόμενες μελλοντικές λύσεις και μεγαλύτερη ευελιξία για την αντιμετώπιση διαφόρων σεναρίων εγκατάστασης.

Γρήγορη και απλή αναβάθμιση των σπιτιών των συνδρομητών από τη ρύθμιση μονού χώρου  σε ρύθμιση πολλαπλών δωματίων  (έως 32 δέκτες συνολικά) χρησιμοποιώντας υπάρχοντα καλώδια, μειώνοντας το κόστος και το χρόνο αναβαθμίσεων
Προγραμματιζόμενη λειτουργία στατικής χαρτογράφησης που διανέμει έως 32 αναμεταδότες σε SDU / MDU σε απεριόριστο αριθμό δεκτών, μειώνοντας τον αριθμό των καλωδίων και εξοικονομώντας κόστος από ακριβούς  πολυδιακόπτες.

Πλήρως συμβατό με το EN50494 και τα τελευταία πρότυπα EN50607.

Λογισμικό που ελέγχεται πλήρως από την Inverto, επιτρέποντας την ανάπτυξη μοναδικών δυνατοτήτων και υποστηρίζει τους χειριστές και άλλους πελάτες για την αντιμετώπιση των μοναδικών τους απαιτήσεων.

Προγραμματιστής Unicable II ™

Η διαμόρφωση των προϊόντων Unicable2 ODU βασίζεται σε λογισμικό. Ο Προγραμματιστής της Inverto επιτρέπει στους χρήστες να τροποποιούν και να ενημερώνουν τη διαμόρφωση του προϊόντος ανάλογα με τις ανάγκες της συγκεκριμένης ρύθμισής τους στο πεδίο εφαρμογής

Παρέχεται μια διαισθητική εφαρμογή Windows PC μαζί με τη συσκευή προγραμματιστή που επιτρέπει την προσαρμογή των παραμέτρων του προϊόντος και των παραμέτρων λειτουργίας, π.χ. συχνότητες UB και BW, επίπεδο ισχύος εξόδου, λειτουργία λειτουργίας (δηλ. Στατική ή δυναμική) και άλλα.

ΝΕΟΣ! Προγραμματιστής με διεπαφή Bluetooth και εφαρμογές iOS / Android.

unicable 2 Lnb diagram

Αναβάθμιση υπάρχουσας εγκατάστασης σε SDU
Εγκατάσταση σε δυναμική λειτουργία – πολλαπλοί δέκτες STB (έως 32 δέκτες) συνδεδεμένοι μέσω μίας ενιαίας ομοαξονικής σύνδεσης καλωδίου από το δορυφορικό κάτοπτρο στην ταράτσα.

unicable 2 LNB σε παλιά εγκατάσταση

 

Οικονομική εγκατάσταση MDU με έως 32 TP
Εγκατάσταση MDU / Φιλοξενίας σε στατική λειτουργία – διανομή έως 32 TP σε οποιονδήποτε αριθμό STB που συνδέονται μέσω ενός μόνο ομοαξονικού καλωδίου από το δορυφορικό κάτοπτρο την ταράτσα.

Εξοικονόμηση έως και 70% στο κόστος / χρόνο εγκατάστασης

unicable 2 LNB  έως 32 TP

 

dCSS – Στατική λειτουργία
Στατικό: Μέχρι 32 TP μπορούν να ληφθούν από οποιονδήποτε αριθμό STB που συνδέονται με ένα μόνο ομοαξονικό.

Παράδειγμα: Ένας χειριστής DTH που παρέχει την υπηρεσία του πάνω από 32 TP.

Οποιοσδήποτε αριθμός STBs (Legacy ή Unicable) μπορεί να συνδεθεί με ένα μόνο ομοαξονική καλώδιο, κάθε ένα  από τα οποία έχει πρόσβαση σε καθένα από τα 32 TP.

unicable 2 LNB  STATIC

 

Πρόσθετα σενάρια – SDU που λαμβάνει 2 δορυφόρους
SDU με δύο δορυφορικά πιάτα, το καθένα τοποθετημένο με Unicable II LNB. Οι έξοδοι των LNBs συνδέονται με έναν ενιαίο συνδυαστή εξόδου και ένα καλώδιο εισέρχεται στο εσωτερικό. Μέσα στο σπίτι, η πτώση καλωδίου χωρίζεται με unicable διαχωριστικά για να συνδέσετε έως και 32 δέκτες, π.χ. PVR 2-tuner + 4-tuner SAT-IP Server + διάφορα zappers.

unicable 2 LNB  2 SATELLITES

 

Περισσότερες πληροφορίες σχςτικα με την τεχνολογία UNICABLE 2 LNB επιλέξτε εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρέσει σε %d bloggers: